Om Pedagog Halmstads lärportal

Pedagog Halmstads lärportal innehåller moduler som är skapade av medarbetare i Barn- och ungdomsförvaltningen i Halmstads kommun. Vi som skapar modulerna är bland annat lärare, pedagoger eller personer med andra specialistkompetenser. Modulerna är i form av kurser, guider eller inspirationsmaterial.

Syftet med lärportalen är att du som pedagog ska kunna utveckla din kompetens när du vill och känner att du har tid. Du kan välja att göra någon av våra moduler själv eller tillsammans med dina kollegor.

För att påbörja en modul måste du vara inloggad. Din inloggning håller reda på vilka moduler du har startat och hur långt du har kommit i en särskild modul. Din inloggning ger dig också tillgång till olika grupper för nätverkande, så kallade communities.

Alla moduler är kategoriserade för att du lättare ska kunna hitta det du söker. Exempel på kategorier är språkutveckling, NO/Teknik och ämnesresurser. Kategorierna hittar du på sidan Alla moduler.

Ett medlemskap på lärportalen är givetvis gratis. Du registrerar dig genom att klicka på Bli medlem. Använd gärna en arbetsrelaterad e-postadress (t.ex. [email protected]). De flesta moduler är tillgängliga för alla, men några är endast öppna för medarbetare i Halmstads kommun.

Kontakt

Vill du själv vara med och bidra med innehåll på lärportalen eller har du förslag på moduler som du skulle vilja se? För att komma i kontakt med redaktionen går det bra att kontakta oss på e-post [email protected].